writeonedirection.blogg.se

2013-03-12
23:07:03

The three of me. - Prolog
Det var inte tänkt så från början. Det hela började som ett skämt och en rädsla som satt sig fast som en riktigt envis vinterförkylning. För Harry Styles hade ju faktiskt lyckats slå igenom, tillsammans med Liam Payne, Niall Horan, Louis Tomlinson och Zayn Malik hade han blivit världskänd i pojkbandet One Direction. Det hade förstås varit en lång väg att gå, och någonstans precis i början av den vägen hade det där skämtet blivit verklighet.
 
Killarna skulle på sin andra eller tredje stora intervju och Harry var livrädd för att göra bort sig ytterligare en gång. Sist hade han stammat sig igenom hela intervjun, och han visste att det inte var av nervositet. Han hade stammat hela livet, och det fanns inte riktigt något att göra åt det. Så, halft på skoj, hade Harry's näst intill identiska bror Marvin sagt något i stil med "I can be Harry Styles when you can't.", eftersom Marvin kunde tala klockrent och dessutom var väldigt smart.
 
Så när dagen för intervjun kom så var det inte Harry som lämnade huset i sina kläder, utan det var Marvin. Inte ens de andra killarna i  One Direction hade fattat att det inte var Harry. De hade tyckt att han betett sig lite annorlunda, och förstod inte vart stammandet hade tagit vägen, men de trodde att det var Harry. Sedan blev det bara så, att Marvin gick på alla intervjuer och liknande.
 
Men Harry hade ju inte endast en identisk bror, utan två. Blake, som ansågs vara den snyggaste av de tre, hur lika de än var, fick också bli en del av Harry Styles; den som visade sig för alla kameror. Efter ett tags rollspel fick Zayn, Niall, Louis och Liam veta vad som pågick, men de spelade med och låtsades att det var Harry som alltid hängde med dem. 
 
Nu är det bara så; Harry är tre. Han och hans bröder.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: